Кауза е да привличаш съмишленици, с които споделяте ценности и

...
 Кауза е да привличаш съмишленици, с които споделяте ценности и
Коментари Харесай

Йорданка Георгиева в Търговище: БСП не нарушихме принципите си и единствени не предадохме хората

 _2024 izbori_v013

 

„ Кауза е да привличаш съидейници, с които споделяте полезности и убеждения в името на цел, а нашата е развиване на петте общини в област Търговище, само че с убеждението за взаимност, равнопоставеност и обществена протекция за всеки обособен човек. Това, че за една година в Българска социалистическа партия влязоха доста младежи, демонстрира, че са видяли в нашата работа и правила себе си. А ние не нарушихме правилата си и единствени не предадохме гласоподавателите си ”.

Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в област Търговище Йорданка Георгиева.

Тя участва на формалното честване на празника на града. Денят на Търговище – 14 май, стартира с обред по издигане на знамената с присъединяване на курсанти от от ВМУ „ Никола Вапцаров ”, гр. Варна и Духов оркестър „ Васил Левски ” в центъра на града. Последва тържествена сесия на Общинския съвет на Търговище в зала „ Христо Самсаров ”.

„ Град Търговище е знак на усърдие, история и съхранени обичаи, които са сплотявали локалната общественост и поради които Търговище го има и през днешния ден. Той е притежател на посланието, че с религия и неизменност се реализира триумф и разцвет. Затова и девизът на Търговище е „ Бях, съм, ще бъда ”, уточни в словото си по време на тържествената сесия на Общинския съвет Йорданка Георгиева.

„ Търговище е град със мощен дух, носещ гордо своята история! И всички ние сме горди, че живеем, работим и даваме своите старания Търговище да продължава да се развива ”, сподели в своето одобрение и Десислава Петрова, ръководител на групата общински съветници на „ Българска социалистическа партия за България ”.

„ Изключително горда съм, че на тези избори отиваме с млада листа и нова сила – с Християн Цонев от най-малката, само че доста красива община Опака, Диян Рафаилов от борческото Антоново, Павлинка Тасева от Омуртаг - град знак на полет и блян, Десислава Петрова, Светослав Загоров, Деница Костова и Тодор Атанасов от регионалния център Търговище, и несъмнено – представителството на Попово ”, съобщи ден преди този момент, при представянето на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Йорданка Георгиева.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР